Oprettet Af:
Børne
Samler ind til:
Sammen mod børnefattigdom
Kære alle,

Har I lyst til at hjælpe mig med at støtte udsatte børn og unge i Danmark?

Jeg har i år valgt at starte min egen juleindsamling til fordel for Børnesagens Fællesråd, der hver dag kæmper for at forbedre vilkårene for udsatte børn og unge samt enlige forsørgere i Danmark.

Selvom vi bor i en velfærdsstat, er der stadig 61.200 børn i Danmark, der vokser op i fattigdom. Derfor er det vigtigt, at organisationer som Børnesagens Fællesråd arbejder for, at målrettet hjælp kan nå de mennesker, der har størst behov. Det kan være som direkte økonomisk støtte til udsatte børnefamilier, så de også har mulighed for at holde jul, men det kan også være støtte til at dyrke fritidsinteresse eller holde konfirmation på lige fod med andre børn og unge i Danmark.

Børnefamilier, der i forvejen lever af et meget lille rådighedsbeløb, har med Corona-krisen i år mærket presset i endnu højere grad. Der har været flere ekstra udgifter til mad, bleer og rengøring i et år, hvor man har skullet være meget hjemme, mens social afstand og usikkerhed i vores samfund har bidraget til en følelse hos familierne af at være endnu mere alene.

Ud over den direkte støtte til dem, der trænger mest i vores samfund, hjælper Børnesagens Fællesråd også med at støtte de mange frivillige og forebyggende indsatser overalt i landet og er som paraplyorganisation med til at give udsatte børn og unge en vigtig stemme i den offentlige debat.

Hvert et beløb - stort som lille - tæller og er med til at gøre en afgørende forskel i arbejdet for de mange børn, unge og familier, der har brug for den ekstra håndsrækning i år og særligt her til jul. Din støtte vil få stor betydning.

Du donerer ved trykke på den røde donér-knap her på siden. Hvis du har lyst, må du også meget gerne skrive dit navn ved. Så kan vi sammen dele glæden ved at gøre en forskel.

Tak for din hjælp!Giv bidrag
0 kr.
0%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

Når du modtager donationer, vil de blive vist her.